Hınıs şehit yavuz yürekseven Devlet Hastanesi tahlil sonucu öğrenme BURADAN

Erzurum Hınıs Şehit Yavuz Yürekseven Devlet Hastanesi Tahlil sonucu öğrenme

Bu sayfadan Erzurum hınıs Şehit Yavuz yürekseven hastanesine verdiğiniz Kan Tahlili sonucu öğrenme İdrar tahlil sonuçları öğrenme işlemi ni gerçekleştirebilirsiniz.


ŞEHİT YAVUZ YÜREKSEVEN HASTANESİ Randevu alma ve randevu telefon numarası
hınıs+şehit+yavuz+yürekseven+devlet+hastanesi
alo 182 merkezi randevu alma sistemi ile şehit yavuz yürekseven hastanesine RANDEVU AL mak için yazıyı tıklayablilrsiniz. ama mhrs ye ücretsiz üye olmanız lazım. açılan sayfada yeni üye yazısına tıkladıktan sonra üye olup Erzurum ili Hınıs ilçesi Şehit Yavuz Yürekseven Devlet Hastanesi ne randevu alma bölümüne yönlendirileceksiniz.

  ŞEHİT YAVUZ YÜREKSEVEN HASTANESİ RANDEVU TEL NO
Alo 182 yi arayarak online canlı görüşme ile randevu alabilirsiniz. yada 0 442 511 32 00 - 0 442 511 30 15 hastane telefon numaralarını arayabilirsiniz. Hastanenin Adresi:Yenikent mahallesi Cumhuriyet caddesi 1/7 Hınıs / ERZURUM

Erzurum Hınıs Şehit Yavuz Yürekseven Devlet Hastanesi Laboratuvar tahlil sonuçları öğrenme
Erzurumun Hınıs İlçesinde bulunan şehit yavuz YürekSeven Devlet Hastanesinin İnternet sitesinin Biokimya laboratuvar Tahlil sonuçları kan idrar biokimya ya verdiğiniz tahlil sonuçlarını öğrenmek için bağlantıyı tıklayın başlantı altta tc kimlik no tahlil işlem no ve doğum yılı gereklidir.


LABORATUVAR SONUÇ ÖĞREN

Son içeriklerimiz:

3 © 2011 - 2020