T.C Okmeydanı SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Alma Sayfası

Okmeydanı SSK Randevu alma

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine internetten randevu alma sayfası bağlantısını aşağıda paylaşıyoruz. pkmeydanı ssk hastanesine tahlil verdiniz ve sonucunu internetten öğrenmek istiyorsanız "okmeydanı ssk tahlil sonucu öğrenme" sayfamızdan bilgilere ve linke ulaşabilirsiniz. yalnız Okmeydanı SSK Hastanesi Polikliniklerinden birine (Dahiliye Üroloji Nefroloji Kardiyoloji cerrahi Kadın doğum, çocuk kliniği,KBB Kulak Burun Boğaz plastik cerrahi ortopedi ortapedi Rontgen ultrason yeni doğan anne çocuk psikoloji psikiyatri psikolog Hematoloji Fizik Tedavi rehabilitasyon mikrobiyoloji servisi Kemoterapi,Göz Diş kliniği,Ağrı polikliniği,) randevu almadan önce aşağıda Okmeydanı SSK hastanesine internetten randevu alma sayfasındaki uyarıyı yani bilgilendirmeyi okuyun. okmeydanı ssk randevu alma




okmeydanı+ssk+randevu+alma
OKMEYDANI SSK RANDEVU ALMA
SSK OKMEYDANI RANDEVU ALMADAN ÖNCE OKUYUN
Hastalarımızın Dikkatine! (Çok Önemli) Randevu alınan saatten en fazla 60 dk. önce hasta muayene sıra numarası alınabilecektir. Belirtilen süreden önce hasta kabule başvuran hastaların işlemleri yapılamayacaktır. Randevu saatiniz geçtiği takdirde, muayeneniz, diğer randevulu hastalarımızın muayeneleri tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecektir. Bu uygulamaya, siz değerli hastalarımızın değerli zamanlarını ve muayene haklarını korumak ve gözetmek amacıyla geçilmiştir. Randevu sistemimiz 07.30 ile 23.59 arası hizmet vermektedir.
  SSK OKMEYDANI KONTROL HASTALARININ DİKKATİNE!
Kontrol hastaları(tahlil-tetkik sonucu gösteren ve 10 gün içerisinde aynı bölüme muayene olmak isteyen hastalar) her gün 14:00-15:00 saatleri arasında internetten randevu alarak kontrol muayenelerini yaptırabilirler. Bu saatler dışında kontrol hastalarının muayeneleri yapılamayacaktır.
okmeydanı+ssk+randevu+al
OKMEYDANI SSK RANDEVU ALMA
Kağıthane Semt Polikliniğimiz Kapatılmıştır Hastanemize bağlı Kağıthane Semt Polikliniği'miz deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle geçici bir süre hizmet veremiyecektir. Sağlıklı Günler Dileklerimizle.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği

SSK OKMEYDANI HASTANESİNE İNTERNETTEN RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Telefonu:2123145555

Alo 182 mhrs randevu sistemi ile de okmeydanı eitim ve araştırma hastanesine telefonla randevu alabilirsiniz.
Geçmiş olsun Sağlıklı Günler Dileriz.



Son içeriklerimiz:

3 © 2011 - 2020