Merkezi Hastane online randevu sistemi

Merkezi Hastane online randevu sistemi

2012 yenilenen Merkezi Hastane online Muayene randevusu alma sistemi sayfası ile Türkiyedeki tüm Devlet hastanelerine internet üzerinden veya Alo 182 telefon numarası ile randevu alabilirsiniz.
merkezi+hastane+online+randevu+sistemi
Mhrs online randevu sistemi
Merkezi Hastane online Randevu Telefonu ücretlendirmesi
Bu servis MHRS merkezi hastane online randevu Randevu Alma sistemi giriş telefon servisidir 7 gün 24 saat açıktır arayabilirsiniz. MHRS servisinin ücretlendirmesi avea Turcell vodafone Cep Telefonlarında normal tarifeniz üzerinden sabit hatlarda ise 10 dakikası yaklaşık 1 tl olarak fiyatlandırılmıştır.

 Merkezi Hastane Online Randevu internet sitesi,
giriş bağlantısını BURADA paylaştığımız Merkezi hastane online randevu sistemi sayfasına tıklayarak ve açılan sayfaya tc kimlik numaranızla yeni bir üyelik ve parola alarak Merkezi Hastane online randevu sistemine kayıt olursunuz. ve tc kimlik numarası ve parolanızla giriş yaparak Türkiyedeki bütün hastaneler internet üzerinden randevu alabilirsiniz. ben bu üyelik işlemlerinden anlamam diyenler için de resimde gördüğünüz randevu telefon hattını arayabilir ve canlı operatörle iletişime girerek telefonla randevu alabilirsiniz.


Geçmiş olsun acil şifalar dileriz.

Son içeriklerimiz:

3 © 2011 - 2020