ssk osmaniye randevu telefonu 0212

SSK OSMANİYE RANDEVU TELEFONU VE TELEFONLA RANDEVU ALMA İŞLEMİ BURADA


Aşağıda Bakırköy Osmaniye de Bulunan Sosyal Sigortalar Kurumu SSK Osmaniye Devlet Hastanesinin randevu telefon numarası ve Telefonla randevu alma sistemini paylaşıyoruz tüm hastalara geçmiş olsun acil şifalar dileriz diyoruz. Erken saate randevu almak için muayene olacağınız günün bir önceki günü akşama doğru telefon ediniz.
Sadece tahlil sonuçlarınız ve kontrolleriniz için hasta kayıt formu ve randevu almaksızın 5 (beş) gün içinde aynı bölüme 15.30 - 16.00 saateleri arasında başvurabilirsiniz.

SSK osmaniye randevu telefon numarası
0212 459 33 33


Osmaniye Polikliniği için telefonla randevu alma sistemi kullanımı:

1.ADIM: Dijital bir telefon ile 459 33 33 ü arayınız.

2.ADIM: Telesekreterin yönlendirmelerini dikkatli dinleyiniz; 11 haneli TC. KİMLİK NUMARANIZI tuşlayınız. (Muayene olacak kişinin TC kimlik numarası)
- Telesekreter TC.numaranızı okuyacaktır, doğru ise onaylamak için 1e,yanlış ise iptal etmek için 2 ye basınız ve TC.numaranızı doğru olarak tekrar tuşlayınız.
- Daha önce randevu aldıysanız,telesekreter randevunuzu ve saatini hatırlatacaktır.Bir günde en fazla 2 bölüm için randevu alabilirsiniz,3. bir randevu almak isterseniz daha önceki randevularınızdan birini iptal etmek zorunda kalacaksınız,lütfen seçimlerinizi dikkatli yapınız.

3.ADIM: Telesekreter poliklinik isimleri ve numaralarını sayacaktır,
MUAYENE OLMAK İSTEDİĞİNİZ POLİKLİNİK NUMARASINI tuşlayınız:
SSK OSMANİYE POLİKLİNİKLERİ DAHİLİ NUMARALARI
ssk+osmaniye+randevu+telefonuDahiliye dahili numarası: 1,
Genel Cerrahi: 2,
Kadın Doğum : 3,
Gebe Polikliniği : 4 ,
Üroloji (Bevliye)servisi: 5 ,
Göz : 6
Kulak-Burun-Boğaz KBB : 7,
Fizik Tedavi : 8,
Cildiye (Dermatoloji): 9,
(Nöroloji) Asabiye: 10,
Ortopedi için: 11 ,
osmaniye+ssk+randevu+telefonuBeyin Cerrahi (Nöroşirurji): 12 ,
Diş : 15,
Psikiyatri: 16,
Enfeksiyon : 17

4.ADIM: Telesekreter size Randevu tarihini ,saatini,polikliniği ve sıra numaranızı söyleyecektir.
Randevu saati ve sıra numaranızı unutmamak için mutlaka not alınız.LÜTFEN RANDEVUNUZA YARIM SAAT ÖNCE GELİNİZ VE İLGİLİ HASTA KAYIT BANKOSUNDAN KAYDINIZI YAPTIRINIZ.

Sadece tahlil sonuçlarınız ve kontrolleriniz için hasta kayıt formu ve randevu almaksızın 5 (beş) gün içinde aynı bölüme 15.30 - 16.00 saateleri arasında başvurabilirsiniz.


KONU ETİKETLERİ: Osmaniye ssk tel no:
ssk osmaniye tel: randevu tel: osmaniye polikliniği randevu telefonları osmaniye dispanseri randevu alma telefonları ssk osmaniye tel no: ssk osmaniye telefon no: ssk osmaniye tel numaraları: telefon numaraları: danışma müraacat

Son içeriklerimiz:

3 © 2011 - 2020